Wie is de therapeut?

“Els van der Meulen – van ’t Ende heeft een praktijk voor energetische therapie en geeft diverse cursussen en workshops.”

Zij is gediplomeerd energetisch therapeut en op HBO niveau afgestudeerd aan Het Johan Borgman College (Instituut CAM). Open in een nieuw tabblad / venster

therapeut

Andere cursussen en opleidingen:

Aangesloten bij Het Verbond Van Energetisch Therapeuten Open in een nieuw tabblad / venster en geregistreerd bij de stichting RBCZ. Open in een nieuw tabblad / venster

De stichting RBCZ is een overkoepelende organisatie die beroeps-beoefenaren in de complementaire zorg (artsen en therapeuten op Hbo-niveau) certificeert en registreert.

RBCZ behartigt de algemene belangen van de aangesloten beroepsbeoefenaren in de complementaire zorg en is een onafhankelijke intermediair tussen beroepsorganisaties, de zorgverzekeraars en cliënten.

Tevens biedt het RBCZ een onafhankelijk tuchtrecht, ondergebracht bij de stichting TCZ. Open in een nieuw tabblad / venster

Het College van Toezicht en het College van Beroep bewaken de kwaliteit van de beroepsuitoefening binnen de complementaire zorg.

Beroepsbeoefenaren die ingeschreven zijn in het RBCZ-register en beroeps-beoefenaren die ingeschreven zijn in het TCZ-register zijn onderhevig aan het tuchtrecht, dat verzorgd wordt door de Stichting Tuchtrecht Complementaire Zorg (TCZ).

RBCZ licentienummer
109043R

Zorgverlenerscode
90-029617

AGB praktijkcode Kampen
90-08589

KvK nummer
08197627

BTW nummer
NL001356280B33

Meer informatie?

Omhoog