INNERHEALING Aqua Spray

INNERHEALING Aqua Spray

Voor (hoog) gevoelige mensen is zuivere energie binnen de eigen aura, maar ook die van de omgeving, erg belangrijk. Energetisch onzuivere energie kan diverse klachten tot gevolg hebben, zoals vermoeidheid (door het kwijtraken of overnemen van energie) en hoofdpijn. De energie kan ‘vervuild’ raken door negatieve trillingen. Denk daarbij aan verschillende vormen van energieën en entiteiten. Maar ook emoties die rondom een persoon of in een ruimte achterblijven, kunnen de eigen energie in onbalans brengen en vertroebelen.

Er zijn twee verschillende INNERHEALING Aqua Sprays © verkrijgbaar:

INNERHEALING Aqua Spray – Aura Protection
om de eigen aura te beschermen tegen invloeden van buitenaf

Ingrediënten:

  • Centaury voor diegene, die zeer gemakkelijk energie aan anderen afgeven en in hun aanwezigheid zonder duidelijke reden zich uitgeput en slap voelen.
  • Walnut zorgt voor bescherming tegen negatieve trillingen en invloeden van buitenaf.
  • Aspen helpt bij de gevolgen van astrale invloeden en de daarbij verbonden onverklaarbare angsten, kippenvel, ‘het koude douche gevoel’ en ‘mijn haren gaan recht overeind staan’ gevoel.
  • Cherry Plum uit zich in mensen die een innerlijke kalmte, rust en openheid uitstralen en in staat zijn in alle redelijkheid te denken en handelen.
  • Bergkristal beschermt en versterkt de uitstraling van de aura, waardoor negatieve energieën op afstand worden gehouden. Werkt harmoniserend op de chakra’s. Versterkt de werking van Centaury, Walnut, Aspen en Cherry Plum.

INNERHEALING Aqua Spray – Space Clearing
om een ruimte te zuiveren van negatieve energieën en trillingen

Ingrediënten:

  • Aspen helpt bij de gevolgen van astrale invloeden en de daarbij verbonden onverklaarbare angsten, kippenvel, ‘het koude douche gevoel’ en ‘mijn haren gaan recht overeind staan’ gevoel.
  • Rozenhoutolie heeft een verzachtende, kalmerende en ontspannende werking en maakt mensen meer ontvankelijk voor het genieten van alle mooie dingen om hen heen en heeft een harmoniserende werking op de geest. Rozenhoutolie wordt geassocieerd met de kruinchakra en kan onder de juiste omstandigheden het effect hebben dat deze chakra zich opent. Het gebruik van Rozenhoutolie is waardevol tijdens een meditatie of andere activiteiten op het spirituele vlak. Bovendien zuivert het de atmosfeer van negatieve vibraties.
  • Bergkristal  beschermt en versterkt de uitstraling van de aura, waardoor negatieve energieën op afstand worden gehouden. Werkt harmoniserend op de chakra’s. Versterkt de werking van Aspen en Rozenhoutolie.