Tarieven en Voorwaarden

Onderstaande tarieven zijn inclusief BTW

Praktijk

Energetische behandeling*
Per consult € 65,-

Vita Expediënten
Per consult € 65,-

Producten

Bach Bloesem Remedies
Flesje 30ml € 9,-

INNERHEALING Aqua Spray – Aura Protection
Flesje 50 ml € 10,-
Flesje 100 ml € 17,50

INNERHEALING Aqua Spray – Space Clearing
Flesje 50 ml € 10,-
Flesje 100 ml € 17,50

Betalingswijze

De betalingswijze voor een behandeling is altijd contant per consult. U ontvangt zelf de factuur en deze kunt u indienen bij uw zorgverzekeraar.

Vergoeding

*Alleen de energetische behandelingen komen in aanmerking voor vergoeding door diverse zorgverzekeraars.

Het aantal zorgverzekeraars dat behandelingen vergoedt neemt gestaag toe. Verzekeraars die vergoeden zijn onder andere de CZ, VGZ, Menzis, OHRA en Achmea Zorg. U heeft mogelijk recht op vergoeding, wanneer u een aanvullend pakket heeft afgesloten, waarin alternatieve zorg is opgenomen. De vergoeding heeft daarom géén invloed op uw eigen bijdrage oftewel eigen risico.

Bekijk de voorwaarden van uw zorgverzekeringspolis over wat wel en niet vergoed wordt ten aanzien van alternatieve geneeswijzen, of informeer bij uw zorgverzekeraar.

Meer aanvullende informatie kunt u vinden op de website van Het Verbond Van Energetisch TherapeutenOpen in een nieuw tabblad / venster

Disclaimer

Er geldt auteursrecht op de complete website. Het is niet toegestaan tekst en/of afbeeldingen te kopiëren voor zakelijk gebruik of eigen website zonder toestemming van INNERHEALING.

Indien u zelf een website tegenkomt waar tekst en/of afbeeldingen van INNERHEALING worden gebruikt zonder bronvermelding dan zou ik het zeer op prijs stellen als u mij hierover op de hoogte stelt via

Meer informatie?

Omhoog