Bach Bloesem Remedies

Dr Edward Bach Open in een nieuw tabblad / venster ontwikkelde deze bloesemtherapie begin vorige eeuw, volgens het uitgangspunt dat de werkelijke oorzaak van ziekte in het gevoelsleven van de mens ligt.

Ieder mens, van jong tot oud, kent gevoelens van angst, boosheid, onzekerheid, eenzaamheid, enzovoort. We weten niet altijd raad met deze gevoelens en emoties en als dit lang aanhoudt, kunnen we allerlei fysieke en/of psychische klachten krijgen.

De Bach Bloesem Remedies helpen om van binnenuit te veranderen, het positieve naar boven te halen, om nare gevoelens te verwerken of ermee te leren omgaan.
De druppels ondersteunen het proces om inzicht te krijgen, van de situatie te leren en verlichten (en versnellen) moeilijke periodes waarin een kind of volwassene erg bang, ongelukkig of teveel in zichzelf gekeerd is.

De Bach Bloesem Remedies werken niet direct op de lichamelijke symptomen zoals reguliere medicijnen, maar op de mens als geheel. Tevens zijn er geen bijwerkingen en werkt het niet verslavend.

De exacte werking is niet te voorspellen. Soms is er direct een lichamelijke of emotionele reactie, een andere keer na enkele weken. Het komt ook voor dat na een duidelijke verbetering een stilstand of zelfs een terugval in het proces te zien of dat er nieuwe, andere conflicten naar boven komen. De Bach Bloesem Remedies werken de emotionele lagen één voor één door en helpen de harmonie te herstellen. Bij iedereen gebeurt dat op de manier en op het moment dat bij hem of haar past.

Werkwijze:

Door middel van de biotensor testen we welke Bach Bloesem Remedies u weer in balans kan brengen. Na vier tot zes weken maken we een vervolg afspraak. Tijdens deze afspraak worden de resultaten besproken en zo nodig nieuwe Bach Bloesem Remedies ingezet.